€ 157,00

Beschrijving

Huidveroudering wordt niet enkel veroorzaakt door genen, maar ook door externe factoren zoals klimaat, luchtvervuiling, dieet, stress en levensstijl keuzes, oftewel ons exposoom. Verschillende Epigenetica studies tonen aan dat ons exposoom verantwoordelijk is voor tot wel 50% van de zichtbare tekenen van voortijdige huidveroudering. Het Phyto- nature Firming Serum maakt gebruik van biomimicry technologie. Hiermee reactiveert en beschermt deze twee fasen formule de natuurlijke processen van de jonger- uitziende huid voor het verminderen van de voortijdige tekenen van huidveroudering. Het serum biedt een direct liftend, verstevigend en revitaliserend effect.

  • Instant versteviging: minimaliseert fijne lijntjes na slechts 1 applicatie
  • Liftend effect: vermindert zichtbare rimpels in 4 weken
  • De huid revitaliseert: verheldert de huid na slechts 1 applicatie

Hoofdingredienten:

  • Amazonian camu camu: duurzaam geteeld superfruit uit Peru dat al meer dan 700 jaar geoogst wordt door inheemse stammen om lang en gezond te leven. Bevat 60 keer meer vitamine C dan een sinaasappel en is een krachtig middel tegen huidveroudering.
  • Extract van marokkaanse zonneroos: een krachtige antioxidant dat zeer effectief is in het neutraliseren en drastisch verminderen van vrije radicalen.
  • Cafeïne extract van de madagascar groene koffieboon: phyto-active dat samenwerkt met het microbioom van de huid. Revitaliseert de huid en vermindert fijne lijntjes en rimpels.

Terug