Nimue Core Treatment

Een verzorgende basisbehandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Ideaal om een aantal keren te ondergaan om de huid en een korte tijd op te peppen. Prijs: €55,00 Minuten: 45 min.

Nimue Support Treatment

Een verzorgende behandeling waarbij de huid goed wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Een aansluitend masker zorgt ervoor dat de huid eveneens optimaal gevoed wordt. Prijs: €79,00 Minuten: 60 min.

Nimue Deluxe Treatment

Een luxe behandeling waarbij behalve het reinigen en peelen, de huid eveneens wordt voorzien van een flinke dosis anti oxidanten. Na een heerlijk ontspannen massage wordt de behandeling afgesloten met een speciaal modellerend masker of collageen vliesmasker voor een ultieme beleving. Prijs: €85,00 Minuten: 75 min.

Nimue Clycol Treatment

Deze behandeling zorgt ervoor dat de zonbeschadiging wordt herstelt en rimpeltjes worden verfijnt dankzij glycolzuur. Vervolgens wordt de huid voorzien van een flinke dosis vocht met het rijke en romige super hydrating mask voor comfort en verzorging van de huid. Prijs: €85,00 Minuten: 75 min.

Nimue Hyaluronic Treatment

Comfortabele en sterk hydraterende behandeling voor de vochtarme, rijpe huid met rimpeltjes of volumeverlies. dankzij hyaluronzuur wordt de vochtbalans herstelt en de stofwisseling geoptimaliseerd. Prijs: €75,00 Minuten: 60 min.

Nimue TCA Treatment

Voor iedereen die een nieuwe huid wil! Deze specialistiche behandeling bestrijdt acne en stimuleert collageen. Ideaal om een paar keer per jaar af te wisselen met alle andere behandelingen om de huid energiek en fit te houden. Prijs: €85,00 Minuten: 60 min.

Nimue Problematic Skin

Speciaalbehandeling waarbij de acnehuid intensief wordt gepeeld, vernieuwd en voorzien wordt van werkstoffen die ontstekingsremmend werkt en de genezing van acne ondersteunt. Ook ideaal voor de glimmende huid. Prijs: €89,00 Minuten: 60 min.

Nimue Hyperpigmented Treatment

Speciaalbehandeling waarbij alle soorten pigmentvlekken worden behandeld en verhelderd. De huid wordt op een geconcentreerde wijze gepeeld terwijl specifieke actieve werkstoffen zorgen voor het verminderen van kleurverschillen. Het geeft tevens een mooie glans en volume aan de huid. Prijs: €89,00 Minuten: 60 min.

Nimue Environmentally damaged Treatment

Speciaalbehandeling voor de huid met zonbeschadiging en rimpeltjes. De huid wordt optimaal gepeeld terwijl huidverjongende werkstoffen diep in de huid worden getransporteerd voor ultieme huidverjonging. Prijs: €89,00 Minuten: 60 min.

Nimue Anti Wrinkle Treatment

Complete behandeling voor rimpelvermindering bij de rijpe huid met eventueel zonbeschadiging. Voorziet de huid van comfort en verzadigd de droge huid. Prijs: €85,00 Minuten: 75 min.

dermalogica-logo-wit
nimuelogo-2