Pro Bright Treatment

Een intensieve 3 stappen behandeling om de opname van vitamine C in jouw huid te boosten. Het verheldert, verstevigt de huid en vermindert zo ook de fijne lijntjes en rimpels. Er wordt gebruik gemaakt van apparatuur om de werkstoffen nog dieper door de huid op te laten nemen. Prijs: €89,00 Minuten: 45min.

ProSkin30

Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur. Prijs: €41,50 Minuten: 30 min.

ProSkin60

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet. Prijs: €85,00 Minuten: 60 min.

Proskin30 Expert Active

Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s BioSurface Peel. Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zo als huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig! Ook wordt hoogwaardige apparatuur ingezet om de behandeling te intensiveren. Prijs: €61,50 Minuten: 30 min.

ProSkin60 Expert Active

De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling. Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst hoogwaardige apparatuur ingezet, waaronder Microdermabrasie. Prijs: €95,00 Minuten: 60 min.

Pro Power Peel30

Ervaar de kracht van Dermalogica’s Pro Power Peel in slechts 30 minuten. Deze behandeling richt zich op celvernieuwing en pakt huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie aan. Je ervaart direct resultaat en er is minimale hersteltijd nodig! Deze 30 minuten behandeling is de ideale opstap naar de meer uitgebreide en intensievere Pro Power Peel 60. Prijs: €61,50…

Lees meer

Pro Power Peel60

Onze krachtigste peeling ooit. In deze geavanceerde behandeling pakken we o.a. aan huidveroudering, fijne lijntjes en een hyperpigmentatie aan. Door de Pro Power Peel laag op laag toe te passen ervaar je maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau! Kuurbehandelingen Voor optimaal resultaat adviseren wij een serie van 3 tot 6 behandelingen om de 2 á 3 weken. De ProSkin…

Lees meer

Relax Treatment

Toe aan optimale ontspanning? Deze behandeling ontspant uw lichaam van top tot teen.

Skin Treatment

Een effectieve gezichtsbehandeling die met passende producten uw huid precies geeft wat het nodig heeft.

Quick Treatment

Een verzorgende behandeling waarbij uw huid wordt gereinigd, gepeeld en in balans wordt gebracht. Ideaal om een aantal keren kort op elkaar te ondergaan of om de huid in een korte tijd op te peppen.

dermalogica-logo-wit