Gezichtsbehandelingen Dermalogica

Gezichtsbehandelingen Dermalogica

Deze gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de producten van Dermalogica.

Bij Puur & Passie krijg je voorafgaand aan een behandeling een huidanalyse. Aan de hand van FaceMapping wordt ieder gebied van het gezicht geanalyseerd en krijg je een optimaal advies over de behandeling en producten die uw huid nodig heeft.

 
Basic Treatment  60 min. € 65,00

Een effectieve gezichtsbehandeling die met een passende reiniging en voeding je huid precies geeft wat het nodig heeft.

Reinigen, epileren, scrub, verwijderen van onzuiverheden, gezichtsmassage en een masker. Tijdens het masker geven wij een heerlijk ontspannende nek- schouder- en hoofdmassage

 
Treatment 90 min. € 94,50

Toe aan optimale ontspanning? Deze behandeling ontspant uw lichaam van top tot teen.

Reinigen, epileren, scrub, verwijderen van onzuiverheden, gezichtsmassage en een masker. Tijdens het masker geven wij een voet- of handmassage.

 
Purifying Treatment 60 min. € 65,00

Voor een dieptereiniging van de vette (acne) huid. Hierbij wordt gebruik gemaakt van talgreducerende producten die de huid verkoelen,  kalmeren en zuiveren.

Reinigen, epileren, scrub, verwijderen van onzuiverheden, gezichtsmassage en een masker. Tijdens het masker geven wij een heerlijk ontspannende nek- schouder- en hoofdmassage.

 
Age Smart Treatment 75 min. € 81,50

De meest krachtige behandeling in strijd tegen voortijdige huidveroudering. Deze behandeling is zeer geschikt voor de droge, zonbeschadigde en rijpere huid.

Reinigen, dieptereiniging ( verwijderen van de dode huidcellen en stimuleren van de celvernieuwing ), verwijderen van onzuiverheden, bindweefselmassage en een masker. Tijdens het masker geven wij een heerlijk ontspannende nek- schouder- en hoofdmassage

 
Teenage Treatment 45 min. € 49,00

Voor een intensieve reiniging en verzorging van de jonge huid.

Reinigen, scrub, verwijderen van onzuiverheden en een masker.

 
Ultra Calming Treatment 60 min. € 70,00

Een behandeling voor een gevoelige en overgevoelige huid die de huid kalmeert, verzacht en de weerstand van de huid verhoogt.

Reiniging, epileren, dieptereiniging, verwijderen van onzuiverheden, massage en masker. Tijdens het masker geven wij een heerlijk ontspannende nek-schouder-en hoofdhuidmassage.

 
MicroZone 30 min. € 32,50

Met MicroZone behandel je alleen het gebied waar de problemen zich voordoen met als doel het onder controle te krijgen en daar direct resultaat te boeken. Het kan zelfs tijdens je lunchpauze, meer tijd heb je niet nodig!